Oasis Coral Estate

Nederland – Oasis Parcs Punt-West Hotel & Beachresort

Gelegen in het prachtige natuurgebied ‘De Punt’ en direct aan het Grevelingenmeer, is Punt-West Hotel & Beachresort dé perfecte plek om tijdens de Retreat te genieten van; ruimte, luxe maar belangrijker van de faciliteiten die het mogelijk maakt dat wij het te gekke programma van Enjoy Retreat NL kunnen organiseren. Het resort is bovendien duurzaam en ecologisch opgezet. Zo past Oasis Punt-West goed in de omgeving dankzij het gebruik van natuurlijk materiaal. Hernieuwbare energie en plantaardige daken zijn slechts enkelevoorbeelden van ecologische praktijken die kenmerkend zijn voor de duurzaamheid van Punt-West op lange termijn. Ook vanuit ER vinden wij dit onderwerp ontzettend belangrijk (zie ook de pagina ER en Duurzaamheid)

Tijdens de Retreat verblijf je in de 2 persoons HotelStudio’s welke prachtig liggen en waar je jezelf heerlijk even terug kunt trekken. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en bieden u veel comfort. Bij de nabij gelegen Beachclubs zullen wij de avonden gaan dineren en een aantal keer heerlijk en gezond lunchen.

 

Curaçao –Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort

Het resort is direct gelegen aan de azuurblauwe Caribische Zee met een 3 kilometer lange kuststrook. Het unieke resort bevindt zich te midden van een prachtig natuurgebied met veel wandelmogelijkheden, naar onder andere het befaamde binnenmeer met tientallen flamingo’s welke je ook zal bezoeken met een van de gepland activiteiten.Je verblijft in een schitterende VIP hotelkamer met zeezicht. Waar je naast het programma kan genieten bij het VIP zwembad, Koraal Pool & Rooftop Terrace, bij restaurant Karakter en/of op het heerlijke strand. Wij van Enjoy Retreat staan klaar om u een ultieme Retreat op Curaçao te laten beleven.Curaçao is met zijn zonnige klimaat, azuurblauwe zee en rustieke stranden de perfecte bestemming. De gemiddelde temperatuur gedurende het gehele jaar is 28-30 graden Celsius, het ideale klimaat om de activiteiten van Enjoy te volgen maar ook om heerlijk te genieten op de momenten dat er niks op het programma staat.