Jordi Sloots

Creator – Fotograaf

Als iemand een topondernemer is, dan is het Jordi wel. Founder van Fitdutchies – bijna 70k volgers – bedenker van een online sportprogramma, fotograaf, blogger en online marketeer. Jordi zal tijdens de Retreat zorgen voor alle content. Wij willen natuurlijk graag laten zien wat voor mooie dingen wij allemaal meemaken deze 9 dagen.

Wie is Jordi?

Als fitblogger, ondernemer en fotograaf sta ik, Jordi Sloots, open voor allerlei uitdagingen en juist daarom ga ik in november met EnjoyRetreat mee op reis.De liefde voor sport, fotografie en reizen is tijdens deze trip onlosmakelijk met elkaar verbonden en dat gaat mooie dingen opleveren.

 

Ondernemen

Als student was ik al snel met ondernemen bezig wat resulteerde in mijn eerste echte eigen bedrijf toen ik 17 was. Erg succesvol was het niet, maar ik moest wel bij ervaren ondernemers pitchen dat heeft me veel gebracht.Tijdens mijn opleiding ben ik Fit Dutchies begonnen waarmee we inmiddels miljoenen bezoekers op de website hebben mogen verwelkomen. Mensen enthousiasmeren om gezonder te leven is en blijft een mooi doel!Tegenwoordig help ik veel bedrijven, ondernemers en individuen met hun personal branding. Dat kan door te sparren, maar zeker ook door content te creëren. De visuele doorvertaling van een idee, dat doe ik het liefst!