Lienke de Jong

Presentatrice – Spreker – Social Media Adviseur

LEES de BLOG van Lienke over Enjoy Retreat hier

In 2014 begon ik met een early morning run. Ik had simpelweg geen ander tijdstip waarop ik mijn hobby sporten kon uitvoeren. Ik was superdruk als producer bij de televisie. Die ene ochtend in 2014 heeft mijn leven veranderd. Ik wilde elke ochtend beginnen met een workout, nog voor de wereld in beweging kwam.Zo begon ik met Dear Good Morning, mijn eigen platform waarop ik mensen wil inspireren vol energie hun bed uit te komen voor een workout. We zijn nu vier jaar verder en DearGood Morning is inmiddels mijn fulltime baan. Met een maandelijks bereik van +100.000 in Nederland ben ik zowel online als offline dé Ochtendre(s)porter.

Enthousiasmeren

Het belangrijkste bij alles wat je doet: enthousiast zijn. Ergens 100% achter staan en dit ook oprecht voelen. Wanneer jij niet ergens enthousiast over bent, heeft het geen enkele zin om verder te gaan. Ik geloof er in dat wanneer jij enthousiast bent en dit ook uitstraalt, je alles voor elkaar kan krijgen. Ik geef presentaties en workshops over hoe je enthousiasme kunt omzetten in positieve resultaten bij je werk, werkwijze en omgeving.

Online beïnvloeding 

Ik ben afgestudeerd als Kunstmanager aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Mijn eindopdracht was gericht op online beïnvloeding, waar ik een dik half jaar onderzoek naar heb gedaan. Met mijn eigen ervaring (Dear Good Morning) en mijn onderzoek, kan ik jou precies vertellen op welke manier je mensen online kunt beïnvloeden en hoe je je eigen content kan creëren.

Ondernemen

Leuk, je hebt een idee. Maar dan? Het is ook rete lastig om een idee werkelijkheid te laten worden. Ik weet het maar al te goed. Met mijn ervaring en kennis die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd weet ik steeds beter hoe je moet ondernemen. Ik heb geen management, ik doe alles zelf. Daar leer je pas van. Inmiddels heb ik vijf meiden in dienst en ik bepaal zelf de koers van Dear Good Morning.

Ondernemen is een vak apart, maar het mooiste vak wat er is!

Workouts geven en maken

Iedereen kent mij als dat gekke ochtendmeisje dat voor de deur staat te wachten tot de gym opengaat. Van mijn enthousiasme voor workouts heb ik nu mijn baan kunnen maken. Van sporten voor de camera, tot warming-ups bij grote events, bootcamps voor bedrijven en privé clinics.