Maureen Achtereekte

Voeding en Diëtetiek

De gezellige ondernemers achter het bedrijf Enjoy Retreat, Mark en Suzy, heb ik leren kennen op Curaçao. Ik heb hier 4,5 maand gewoond en geleefd voor mijn HBO minor.Ik studeer Voeding en Diëtetiek, ben 20 jaar en zit momenteel in mijn afstudeerjaar. Helaas liep op Curaçao álles anders dan gepland en was er eigenlijk geen opdracht voor mij, daardoor was er veel tijd voor andere leuke zaken, ondernemingen, uitjes, feestjes, stranddagjes (veel!), eilandtours, etc. Ik ken het eiland inmiddels aardig goed, en ik kan zeggen dat ik er een beetje verliefd op geworden ben.

Ik ben in maart 2016 begonnen met mijn Instagram account @fitfooodlover. Het begon op een hete zomerdag, waarbij ik een frambozen-smoothie maakte. Ik vond dit zó mooi knalroze eruit zien, dat ik het wilde delen. Ik maakte een nieuw account aan, plaatste die frambozen-smoothie, kreeg direct al meer dan 200 likes en kwam erachter dat dit dus blijkbaar is wat anderen willen zien. Sindsdien ben ik gestart, en nooit meer gestopt.

Ik geloof erin dat alles gebeurd met een reden, zo ook mijn kennismaking met Enjoy Retreat. Ik heb enorm veel zin in de dingen die komen gaan!